Flytte Hjemmefra
 

Mobil Abonnement - Spar penge på din mobilregning med Oister

Skrevet af Lars Bo Thomsen d. 13-03-2011 kl. 01:11

Har du en dyr mobilregning? Spar penge på dit mobilabonnement med Oister. Det er især billigt, hvis du har en smartphone.

En af de store udgifter som udeboende er mobil og internet regningen, men denne kan heldigvis minimeres betydeligt. Mobilfirmaet 3 har lavet et lavpris-selskab, som sælger et vanvittigt billigt abonnement.

Mobil abonnement hos Oister

Oisters mobilabonnement koster kun 69 kr./måneden og giver dig, hold nu fast:

  • Fri SMS
  • 3 GB Data (4 Mbit/s)
  • Ingen opkaldsafgift
  • 45 øre i minuttet

Du skal dog have en smartphone, for at kunne benytte dig af Oisters abonnement, men dette åbner også op for en exceptionel mulighed. De nye smartphones er bygget således, at de kan dele deres internetforbindelse, enten via et USB-kabel eller ved at man sætter telefonen op til at lave et trådløst netværk. Det betyder, at du kan få mobil og internet-abonnement til 69 kr. pr. måned - det er en besparelse på 3-400 kr!

- Klik her for at gå til Oister og tilmelde dig deres mobilabonnement.

Jeg er skiftet til Oister, og jeg betaler ikke mere end 100 kr. om måneden, hvor jeg før brugte 200-300 kr. Det er altså noget sjovere at have 100-200 kr. til en biograftur om måneden, end at bruge dem til at betale en dyr mobilregning.

Men holder mobilforbruget også?

Både ja og nej. Hvis du snakker rigtigt meget, så kan det være en god idé, at vælge en af taletidspakkerne hos Oister. Det har jeg gjort. Pakkerne er:

  • 3 timers tale og 3 gb data - 99 kr/måned - denne har jeg
  • 6 timers tale og 6 gb data - 149 kr/måned
  • 11 timers tale og 11 gb data - 179 kr/måned
  • 16 timers tale 16 gb data - 229 kr/måned

Med til alle pakkerne er der fri SMS og MMS. Den mindste pakke, altså den med 3 timers tale inkluderet, har jeg erfaret passer fint til mig. Det betyder altså, at jeg nu kun betaler 99 kr. hver pr. måned.

Jeg har undersøgt markedet, og jeg har ikke kunnet finde nogen der er billigere end Oister, med det forbrug, som jeg har. Finder du en udbyder som er billigere end Oister, vil jeg meget gerne høre fra dig. Jeg kan kontaktes her: http://flytte-hjemmefra-guide.dk/kontakt

Fik du hjælp? Spred rygtet - del på Facebook:

Læs mere om at flytte hjemmefra:

 
Kommentarer til Mobil Abonnement - Spar penge på din mobilregning med Oister

Hej! Det er spændende med jeres tips. Det virker meget billigt med overnstående, det vil jeg overveje. Tænker dog også på at få hjælp til valg af mobilabonnemet, for det er svært at gennemskue om Oisters netværk er godt i hele landet osv. 

- Miss_Oido D. 05-06-2012 kl. 12:45

Får du penge for at reklamere for det mobilselskab? 

- Max D. 05-07-2012 kl. 14:21

Hej Lars,
Du skriver at du har valgt taletidspakken til 100 kr pr. måned, og at der til denne også følger fri SMS og MMS. Betyder det at de 3 GB Data (4 Mbit/s) ikke følger med i dette abonnement, som det gør i ovenstående til 69 kr. pr. måned? Eller har jeg misforstået det? :)

Venligst,
Tom 

- Tom D. 24-07-2012 kl. 00:58

Hej (: 
Har taget dit råd og har bestilt Oister - og som du skriver er det dejligt billigt, men bliver nødt til at skifte igen, da det simpelthen har alt for dårlig forbindelse. Så snart du kommer uden for storbyerne er der problemer med deres datanetværk og ude i små byer er der overhovedet ikke dækning. 
Men hvis man ikke er meget på landet og kun er meget i storbyer, så er det et godt abbonoment (:

- Nadia D. 04-11-2012 kl. 19:22

Miss_Oido: Du kan google efter de forskellige teleselkabers dækningskort. F.eks. "oister dækningskort", og så kan du finde dem, som har bedst dækning der, hvor du bruger din mobil.

Max: Ja, jeg får penge for at reklamere for Oister. Men jeg har kun skrevet om det fordi, at jeg selv skiftede til det (jeg bruger det stadig her 2,5 år senere). Jeg mener helt klart, at Oister er det bedste mobilabonnement til prisen.

- Lars Bo Thomsen D. 13-11-2013 kl. 18:21

@Nadia

Oister bruger 3's netværk, og ja, det har desværre huller. Det er dog det samme med de andre netværk, at de alle sammen har større eller mindre huller i deres dækning.

Jeg vil altid anbefale, at du tjekker de forskellige mobilselskabers dækningskort, så du er sikker på, at de har en dækning i dit område.

Du kan finde 3's/Oisters dækningskort her:

http://www.oister.dk/mobilabonnement/daekning/

- Lars Bo Thomsen D. 13-11-2013 kl. 18:28

@Tom: Jo, der er også 3gb data med i den pakke.

- Lars Bo Thomsen D. 13-11-2013 kl. 18:55

Skriv en kommentar til Mobil Abonnement - Spar penge på din mobilregning med Oister

Vi vil elske hvis du skriver en kommentar!