Flytte Hjemmefra
 

Rice vermicelli: Hvordan skal nudlerne koges / tilberedes?

Skrevet af Lars Bo Thomsen d. 23-07-2013 kl. 13:42

Skal du lave asiatisk mad, støder du helt sikkert på Rice Vermicelli, som er meget tynde nudler, der bliver brugt i blandt andet Kinesisk, Thailandsk, Vietnamesisk madlavning.

Disse er lavet af rismel, og ikke af bønnemel, som cellofan-nudler er lavet af.

Sådan tilbereder du Rice Vermicelli

Du skal ikke koge dine Rice Vermicelli, disse skal blot blødgøres i varmt vand.

Tag en medium stor gryde og fyld den med vand. Varm vandet til det koger og tag gryden af blusset.

Nedsænk nudlerne i gryden og lad dem ligge i vandet i cirka 5 minutter indtil de er møre.

Herefter dræner du nudlerne / Rice Vermicelli for vand og dupper dem forsigtigt tørre med et viskestykke eller lignende.

Fik du hjælp? Spred rygtet - del på Facebook:

Læs mere om at flytte hjemmefra:

 
Skriv en kommentar til Rice vermicelli: Hvordan skal nudlerne koges / tilberedes?

Vi vil elske hvis du skriver en kommentar!