Flytte Hjemmefra
 

Kylling med wok blanding

Skrevet af Lars Bo Thomsen d. 30-05-2011 kl. 20:05

En rigtig god, spicy og billig ret er kylling med en grønsags wok blanding. Retten kan smages til fuldstændigt som man selv vil, og kan laves på rigtigt mange måder.

Grundingredienser i denne opskrift til 4 personer

Der er en række grundingredienser i denne opskrift, og resten er nogle man selv bestemmer – alt efter hvilken smag man ønsker.

  • 350 gram kyllingefilet
  • 500 gram grønsags wok blanding
  • Lidt madlavningsfløde, fløde eller mælk til at gøre retten lidt ”sovse” agtig (vand kan også bruges, men er ikke nær så godt som med et mælkeprodukt).
  • Ris, nudler eller pasta.

Retten kan tilberedes bare med ovenstående ingredienser, men den kan sagtens spices op med de krydderier og ingredienser du har der hjemme. Vi har valgt at bruge følgende:

  • Rejer (150 gram cirka)
  • Babymajs
  • Chili
  • Chilisauce
  • Paprika
  • Karry
  • Hvidløg
  • Rødløg

Fremgangsmåde

Skær kyllingefileterne ud i strimler, og steg dem i en wok (eller på en almindelig pande). Nu sættes pasta eller ris over, og koges efter vejledningen på pakken. Dernæst tilsættes wok blandingen (frossen), når den er tøet op tilsættes krydderier og madlavningsfløde. Lad det hele stå og simre indtil pastaen eller risen er færdig.

Retten kan nemt varmes op og spises senere på ugen.

Fik du hjælp? Spred rygtet - del på Facebook:

Læs mere om at flytte hjemmefra:

 
Skriv en kommentar til Kylling med wok blanding

Vi vil elske hvis du skriver en kommentar!