Flytte Hjemmefra
 

Champignonsovs med mælk og parmesan ost

Skrevet af Lars Bo Thomsen d. 24-11-2013 kl. 18:38

Her får du opskriften på en super lækker champignonsovs med mælk og parmesanost.

Vi laver den selv tit, og vi er specielt fan af parmesanosten i sovsen.

Denne kan dog udelades (eller brug evt. blot halvdelen af, hvad vi bruger), hvis du ønsker en mere fedtfattig champignongsovs.

Ingredienser til vores champignonsovs

  • 1 lille løg
  • 250 gram champignon
  • 1 dl mælk
  • 1 spiseskefuld mel
  • 2 spiseskefulde parmesan
  • 1 spiseskefuld olie (gerne solsikkeolie)
  • Smag til med salt og peber 

Fremgangsmåde: Sådan laver du sovsen

Start med at rengøre og hakke champignonerne. Herefter går du videre med løget og hakker det.

I en sovsegryde tilsætter du olien og løgene. Start ved en lav temperatur og giv det 2-3 minutter indtil at løgene er bløde. 

Tilføj nu de hakkede champignonerne og giv dem 3-5 minutter, eller indtil at de er bløde.

Imens at champignonerne er i gryden, mixer du mælk, mel, salt og peber i en kop.

Når champignonerne er bløde, tilføjer du ovenstående blanding.

Kog nu det hele op og tilsæt parmesanen. Når det koger, og sovsen har den rigtige rette tykkelse, slukker du for varmen og lader sovsegryden stå med låg i 1 minut.

Fik du hjælp? Spred rygtet - del på Facebook:

Læs mere om at flytte hjemmefra:

 
Skriv en kommentar til Champignonsovs med mælk og parmesan ost

Vi vil elske hvis du skriver en kommentar!