Flytte Hjemmefra
 

Anders Ands Havregrynskugler (Kokus-tryllekugler)

Skrevet af Lars Bo Thomsen d. 07-03-2011 kl. 21:47

Her kan du se opskriften på de populære Havregrynskugler (Kokus-tryllekugler) fra Anders Ands kogebog

Anders Ands Havregynskugler

Hvis du, som jeg, har fået disse havregrynskugler, ved du, at der ikke findes noget bedre. Dette er ultimativt den bedste opskrift på havregrynskugler der findes. Punktum.

Da det ikke er muligt at købe Anders Ands kogebog længere, har jeg fundet denne havregrynskugle-opskrift frem, så alle alligevel kan smage den, den er helt fantastisk.

Opskriften

Ingredienser

  • 100 g smør (Margarine kan bruges)
  • 3 dl havregryn
  • 1 dl kokosmel - Cirka 35 g
  • 1½ dl flormelis - Cirka 75 g
  • 1 tsk vanillieskukker
  • 2 spsk kakaopulver
  • 1 spsk koldt vand
  • Pynt
    • Kokosmel

Opskriften er meget nem at gå til, og derfor er den også rigtig god at lave sammen med børn. Alle ingredienserne skal blot i en stor skål og røres sammen. Det aller nemmeste er at bruge fingrene til det, da det kræver lidt at få rørt alle ingredienserne sammen.

Når massen har en pæn mørk/kakao farve, skal de trilles i kokosmel. Det nemmeste er at hælde lidt kokosmel ud i en skål eller på en tallerken, hvor de kan trilles i. Derefter skal de stilles på køl i en time eller to, og så er de klar til at blive spist.

Bemærk: Jeg vil kræftigt råde kokken at smage på havregrynskuglerne under produktionen. Der er stor fare for, at de hurtigt bliver spist af andre.

Historien bag havregrynskuglerne

Disse havregrynskugler stammer fra Disney's Anders Ands kogebog, som blev udgivet i 1994. Bogen er fuldstændigt udsolgt hos alle bogbutikker og forlag i Danmark. Hvis du skal have en chance for at erhverve denne kogebog, skal du nok en tur på et bog/loppe-marked. I bogen bliver opskriften kaldet Kokus-tryllekugler, men i virkeligheden er det blot en opskrift på havregrynskugler. Tryllekugler er dog et godt navn, da de smager helt magisk.

Fik du hjælp? Spred rygtet - del på Facebook:

Læs mere om at flytte hjemmefra:

 
Kommentarer til Anders Ands Havregrynskugler (Kokus-tryllekugler)
Den er opskrift er og bliver den bedste, min Anders and kogebog røg op i flammer da vores hus brændte så takker dig mange gange for at have lagt den ud :) og ikke minds min datter er glad :) så TUSINDE TAK :)

- Anna's mor D. 02-12-2012 kl. 08:15

Skriv en kommentar til Anders Ands Havregrynskugler (Kokus-tryllekugler)

Vi vil elske hvis du skriver en kommentar!