Flytte Hjemmefra
 

Billige flyttekasser

Skrevet af Lars Bo Thomsen d. 18-10-2011 kl. 15:47

Når du skal flytte, så er det forfærdeligt upraktisk at flytte tingene en af gangen. Flytningen kan dog gå noget nemmere, og løsningen er flyttekasser.

Flyttekasser kan fåes i mange forskellige størrelser og priser, og vi har kigget lidt rundt på nettet og i tilbudsaviserne og fundet de billigste flyttekasser.

Find billige flyttekasser her

Efter at have undersøgt de forskellige supermarkeder og byggemarkeder, er vi kommet frem til at de billigste og bedste flyttekasser er i byggemarkederne. Følgende liste er rangeret fra billigst til dyrest.

  1. Harald Nyborg
  2. Bauhaus
  3. BOXIT
  4. Jem & Fix
  5. Bygma
  6. Silvan
  7. STARK

De store flyttekasser, også kaldet Senior flyttekaser koster fra 9 til 20 kr, og de små flyttekasser kaldet Junior flyttekasser, koster fra 5-15 kr.

Dette er et gennemsnit, og priserne kan have ændret sig siden. Du kan kigge i tilbudsaviserne og på de respektive byggemarkeders hjemmesider for at finde aktuelle tilbud. Ofte kan man købe 10 flyttekasser for 100 kr.

Du skal sørge for at de billige flyttekasser også er rimeligt tykke,  for ellers bliver de besværlige at flytte med, og du kan samtidigt risikere at dine billige flyttekasser bliver dyre, når dine ting falder igennem bunden.

Gratis flyttekasser

Selvom at flyttekasser er billige, så er gratis jo endnu bedre! Du kan med fordel spørge venner og bekendte som du ved er flyttet inden for den seneste tid, om de ikke har nogen flyttekasser du kan bruge - det er både godt for pengepungen og miljøet.

Har du et tip til at få billige flyttekasser?

Vi leder altid efter forhandlere af billige flyttekasser, så kender du et sted hvor man kan få billige flyttekasser så må du meget gerne kontakte os, så vi kan dele tippet med alle dem så skal flytte hjemmefra.

Fik du hjælp? Spred rygtet - del på Facebook:

Læs mere om at flytte hjemmefra:

 
Kommentarer til Billige flyttekasser

Super god ide, med sådan en side. Kanon godt gået, i gider bruge tid på at hjælpe andre, Tak for det. :-)

- Winnie Petersen D. 14-02-2012 kl. 09:09

Hvis man lejer en flyttevogn fordi man ikke har behov for/råd til et helt flyttefirma-hold, så tilbyder udlejningsfirmaet ofte gratis flyttekasser til låns, gerne lang tid i forvejen. Smart :-) 

- DIH D. 14-06-2012 kl. 11:12

Kig på den blå avis. Nogle gange kan de fås gratis eller for en flaske vin

- D. 29-01-2013 kl. 20:51

Skriv en kommentar til Billige flyttekasser

Vi vil elske hvis du skriver en kommentar!