Flytte Hjemmefra
 

Projekt om at flytte hjemmefra

Skrevet af Lars Bo Thomsen d. 08-03-2014 kl. 22:25

To unge piger har skrevet til mig:

Hej Lars
 
Vi er to piger (Louise og Pernille), der skal lave et projekt om at flytte hjemmefra. Vi tænkte på, om vi kunne stille dig nogen spørgsmål?
 
Det vil jeg selvfølgelig gerne. Hermed spørgsmål og svar til Louise og Pernille:

1. Hvornår flyttede du hjemmefra?


Jeg flyttede hjemmefra i 2010, da jeg var 18,5 år gammel.

 

2. Betalte du selv eller hjalp dine forældre dig med pengene?


På daværende tidspunkt fik jeg både SU, indtægt fra mit firma og samtidigt havde jeg en kassekredit hos Jyske Bank. Jeg lånte kun få tusinde kroner til depositum fra min kassekredit. Mine forældre hjalp mig derfor ikke.

3. Flyttede du ud af den by, du boede/bor i, eller blev du i den?


Jeg boede før hos mine forældre ude på landet. Da jeg flyttede hjemmefra flyttede jeg til en by kaldet Hjørring, hvor jeg gik på gymnasium og havde mit kontor.

4. Var det svært at flytte?


Det er selvfølgelig en stor omvæltning at flytte hjemmefra mors kødgryder, rengøring og tøjvask. Men selvstændigheden gjorde, at jeg havde masser af gå-på-mod. Ift. det praktiske er der altid en hel masse ting, som man skal tænke på. Men med gode venner og familie lykkedes det hele.

5. Flyttede du sammen med nogen?


Jeg flyttede sammen med min daværende kæreste. Det gjorde selvfølgelig det hele noget nemmere, da vi derfor var to om at "komme igennem de nye ting", betale husleje osv.

Skriv en kommentar til Projekt om at flytte hjemmefra

Vi vil elske hvis du skriver en kommentar!