Flytte Hjemmefra
 

Nyt tørrestativ: Sådan fandt jeg det

Skrevet af Lars Bo Thomsen d. 07-07-2012 kl. 23:52

Når man flytter hjemmefra, så er der mange ting, man skal huske. Et tørrestativ er en af tingene, og sådan et har jeg netop købt.

Da jeg undersøgte markedet for tørrestativer, så gik det op for mig, at et tørrestativ ikke “bare er et tørrestativ”. For det første findes der tørrestativer til udendørsbrug og til indendørsbrug. Den type tørrestativ, som jeg skulle bruge, var til indendørsbrug.

Inden for den kategori, skulle man tro, at der kun findes en slags, men nej. Der er både fritstående, loftmonterede, vægmonterede, zig-zag, tårn, med og uden vinger, til montering på radiator og mange flere. Det lyder vildt, ikke? Men det er sandt.

Er du ude efter et normalt tørrestativ til at bruge indendørs, så skal du have et såkaldt “vingetørrestativ”, den samme slags som jeg har købt.

Billige vingetørrestativer

Jeg har, udelukkende ved at søge på nettet, fundet fem steder, hvor du kan købe et almindeligt indendørstørrestativ.

  • IKEA - 49 kr. - Tørreplads: Ukendt
  • Bilka - 69 kr. - Tørreplads: 18 meter
  • Harald Nyborg - 59 kr. - Tørreplads: 18 meter
  • Silvan - 69,95 kr. - Tørreplads: 16,5 meter
  • Jysk - 69,95 kr. - Tørreplads: Ukendt

Som du kan se, så er prisen cirka den samme på et helt almindeligt vingetørrestativ i de forskellige butikker. De fleste butikker har tørrestativer, så det kan næsten ikke svare sig at køre til en bestemt butik.

Da jeg alligevel skulle i Bilka og købe gryder, blev det der, jeg købte mit tørrestativ.

Det var de billige tørrestativer, vil du have Crème De La Creme inden for tørrestativer, så skal du læse videre.

Tørrestativet, der aldrig går i stykker

I min tørrestativs-undersøgelse (ja, jeg har faktisk brugt flere timer på at lede efter tørrestativer) er jeg kommet forbi en del forskellige typer og mærker, og et bestemt mærke har jeg set igen og igen: Leifheit Pegasus.

Det ser ud til, at det er “toppen af poppen” inden for tørrestativer. Og skal jeg være ærlig, så ser det faktisk ret smart ud. Det har i kanten sådan nogle faste “klemmer”, hvor man kan hænge undertøj og strømper i, hvilket nærmest gør tøjklemmer overflødige. De fleste af de ovenstående butikker fører Leifheit Pegasus. Priserne ser sådan her ud:

  • Bilka - 349 kr. - Tørreplads: 15 meter
  • Jysk - 299 kr. Tørreplads: 16 meter
  • Toerrestativet.dk - 249 kr. - Tørreplads: 15 meter

Så vil du have et solidt tørrestativ, som nok ikke går i stykker i din levetid, er det mærket Leifheit du skal gå efter.

Mht. tøjklemmer: Jeg bruger faktisk ikke selv tøjklemmer, da jeg synes, at de er besværlige. Men bruger du dem, så kan du finde dem samme sted, som du finder tørrestativerne. De koster typisk ikke mere end 10-20 kr. for 50-100 stk. 

Skriv en kommentar til Nyt tørrestativ: Sådan fandt jeg det

Vi vil elske hvis du skriver en kommentar!