Flytte Hjemmefra
 

Ny lejlighed i Århus

Skrevet af Lars Bo Thomsen d. 05-07-2012 kl. 09:32

Jeg stod til at være boligløs d. 1. august 2012, men heldigvis fandt jeg en ny lejlighed. Jeg har siden 1. januar fremlejet en lejlighed i hjertet af Århus, hvor jeg boede sammen med to roommates, hvilket jeg har været rigtig glad for. Den var dog tidsbegrænset til d. 1. august.

Nu har jeg fundet en ny lejlighed i Århus, som jeg skal flytte ind i d. 1. august. Her prøvede jeg en række forskellige ting i min boligsøgning, og igen kom jeg frem til, at den nemmeste måde at finde en lejlighed på er ved at have et godt netværk.

Læs hvordan jeg gjorde, og hvilke muligheder du har, når du skal ud og finde en lejlighed:

Jeg har modtaget en del henvendelser via min kontaktformular, hvor folk har spurgt, om jeg ikke vil give nogle gode råd til at finde møbler, køkkenredskaber, service osv.

Det har jeg den oplagte chance for at gøre nu, i forbindelse med min flytning, da jeg selv skal ud og investere i alt fra seng til stole og spisebord. Bliv ”fan” af Flytte-Hjemmefra-Guide.dk på Facebook og få besked når jeg udgiver nye indlæg her på siden :-)

Skriv en kommentar til Ny lejlighed i Århus

Vi vil elske hvis du skriver en kommentar!