Flytte Hjemmefra
 

Har du husket at betale DR licens?

Skrevet af Lars Bo Thomsen d. 17-09-2012 kl. 20:42

Rigtig mange af jer er lige flyttet hjemmefra, og det er DR licens holdet klar over. Derfor vil de over de næste måneder begynde med at ringe sortseere op for at minde dem om at betale licens.

Tidligere har DR licens blot sendt breve ud, men nu har de altså gearet op for at få fat i licenspengene.

Du skal med højest sandynlighed betale licens, er du ikke sikker på, om du skal, eller ved du ikke, hvordan du tilmelder dig DR licens, kan du læse om det i Flytte-Hjemmefra-Guides artikel om DR licens.

Dette blogindlæg blev jeg inspireret til af Stiften.dks artikel, hvor de nævner, at DR licens vil ringe til de unge under 35 år af de cirka 131.000 sortseere, der er i Danmark.

Vil du ikke betale licens, skal du blot overholde disse krav:

  • Ingen adgang til internet
  • Ingen radio
  • Intet fjernsyn

... Derfor anbefaler jeg, at du får tilmeldt dig hutigst muligt til DR licens, før du får et ubehageligt opkald eller brev fra DR.

Kommentarer til Har du husket at betale DR licens?

Det bør noteres, at DR stadigt ikke sender en i fængsel eller noget der minder om det, betaler man ikke licens på nuværende tidspunkt. Man vil få en venlig opringning og blive spurgt om, hvorfor man ikke betaler - ikke, hvor man helst vil have pisk henne. 

- Halfdan Timm D. 17-09-2012 kl. 20:55

Det er da rablende sygt at man SKAL betale Licens til DDR blot fordi man HAR MULIGHED FOR at modtage DR´s programmer, ved enten at have :

Internet
Radio
TV

Jeg bruger IKKE internettet til at se DR TV.
Jeg hører IKKE DR Radio.
Jeg betaler for dyre Programpakker for at få det som DR IKKE kan levere.

Hvad bliver det næste ?.

At alle mænd skal aflevere en DNA profil fordi de som mænd hypotetisk ER I STAND til at  voldtage kvinder ?

Vi burde alle BOYKOTTE licensen !.

Det helt afgørende problem er, at disse fire mia. kr. uden blusel bruges til en skævvridning af mediemarkedet, hvor de private, frie medier, som finansieres gennem annoncering og frivillig brugerbetaling, kæmper for deres eksistens, mens DR - politikernes eget medieimperium - skamløst stjæler og videregiver deres produkter.

- Betina D. 04-06-2013 kl. 12:11

Skriv en kommentar til Har du husket at betale DR licens?

Vi vil elske hvis du skriver en kommentar!