Flytte Hjemmefra
 

Flytte Hjemmefra Bog

Skrevet af Lars Bo Thomsen d. 12-11-2011 kl. 23:12

Flere har spurgt os om der findes nogle gode bøger omkring at flytte hjemmefra, og det korte svar er faktisk nej. Der findes en del bøger om emnet, men fælles for dem er, at de har flere år på bagen, hvilket gør at faktaene ikke er blevet opdateret.

Helt ubrugelige er bøgerne dog ikke, men den bedste information om at flytte hjemmefra finder du selvfølgelig her på din Flytte-Hjemmefra-Guide.dk ;-).

Hvis du ønsker at anskaffe dig en af flytte hjemmefra bøgerne, skal du væbne dig med tålmodighed. Alle bøgerne er nemlig udsolgt fra forlagene, så du skal være heldig at finde en brugt flytte hjemmefra bog, eller måske nærmere gå efter at låne en på biblioteket.

Hjørring Bibliotek, som vi bruger havde faktisk alle bøgerne hjemme, så prøv på dit lokale bibliotek. De har garanteret en af flytte hjemmefra bøgerne.

Vi lånte disse bøger:

  • Den store flytte hjemmefra bog: når navlestrengen skal klippes over af Ulla Andersen fra 1997
  • Den store flyttehjemmefra bog af Jan Wejp-Olsen fra 2007
  • Hjælp - jeg flytter hjemmefra af Tine Johansen (Ekstra bladet) fra 2004
  • Når du flytter hjemmefra : Inge Norus giver en hånd med af Inge Norus fra 2008

Her følger en kort gennemgang af flytte hjemmefra bøgerne:

Den store flytte hjemmefra bog: når navlestrengen skal klippes over

Bogen er skrevet af Ulla Andersen, og er et godt eksempel på en udateret bog om at flytte hjemmefra. Der er flere faktuelle mangler pga. bogens alder, og den er ikke til at finde i nogen boghandler. Prøv evt. biblioteket.

Den store flytte hjemmefra bog

Dette er den bedste bog på markedet, og bogen bliver faktisk rost af flere. Dette er den bog du skal gå efter, når du skal finde en flytte hjemmefra bog. Bogen er forholdsvis ny (4 år gammel), og indeholder en masse gode tips og tricks.

Denne bog er desværre også udsolgt fra forlagene, prøv DBA/Gul & Gratis eller biblioteket.

Hjælp - jeg flytter hjemmefra

Der er ikke så meget at sige om denne bog. Hvis du ikke kan finde en af de andre flytte hjemmefra bøger, så kan denne godt gå, men det er absolut ikke bogen med alle guldkornene. Du har helt sikkert massere af ubesvarede spørgsmål, når du har læst den.

Når du flytter hjemmefra: Inge Norus giver en hånd med

Hvis du ikke kender Inge Norus, så kan hun beskrives som damen med rengøringsvanvid. Bogen var en oplevelse at læse, men handler desværre næsten mere om at gøre rent end at flytte hjemmefra. 

Inge Norus behandler dog emner som budget og den slags, men man kan godt læse at den er skrevet af en husmor.

Bogen kan købes hos Saxo.com.

Kender du en flytte hjemmefra bog?

Hvis du kender til en flytte hjemmefra bog som vi ikke har med her, så må du meget gerne gøre os opmærksom på den, så kan det være vi tager den med her på listen.

Kommentarer til Flytte Hjemmefra Bog

Husk at der er mange og spare når du skal flytte ved at sammenligne priser fra flere forskellige flyttefirmaer - Faktisk kan du spare helt op til 70% på din flytning på denne måde.

- Simon D. 29-01-2012 kl. 17:44

Hej Simon

Godt tip! Det er helt sikkert et god ide, at ringe til de forskellige flyttefirmaer for at sammenligne priser.

- Lars Bo Thomsen D. 22-02-2012 kl. 22:37

Skriv en kommentar til Flytte Hjemmefra Bog

Vi vil elske hvis du skriver en kommentar!