Flytte Hjemmefra
 

Bind slips - hvordan binder man slipseknuder?

Skrevet af Lars Bo Thomsen d. 29-05-2011 kl. 20:01

Står du med slipset, og har du ingen anelse om hvordan du binder dit slips? Du er flyttet hjemmefra, og der er ingen kære far eller mor? Så har vi her samlet lidt forskellige slipseknuder, som du nemt selv kan binde.

Windsor slipseknude

Såfremt du virkeligt skal vise dig frem, så er det Windsor slipseknuden du skal binde - det er helt klart en af de flotteste, men samtidigt også en af de sværeste slipseknuder. Det er ikke en slipseknude du kan lave til perfektion i første hug, men som ordsproget siger "øvelse gør mester".

Køb billige slips her - Fra kun 99 kr.
Linket går til internetbutikken Slipsefyr.dk

Den nemmeste måde at lære at binde en slipseknude på, er at få den vist for sig. Hertil har vi fundet en video-guide på Youtube som viser hvordan du binder den perfekte Windsor slipseknude:

Blær dig med lidt historie om Windsor slipseknuden

Skal du virkeligt gøre indtryk til "selskabet", kan du blære dig lidt med noget historie om Windsor knuden.

Mange tror fejlagtigt at hertugen af Windsor er opfinderen af slipseknuden, men dette er forkert. Det var hertugen af Windsors far, som opfandt slipseknuden. Angiveligt skulle sønnen have nedarvet slipseknuden sammen med kronjuvelerne fra sin far, og det er altså derfor, at mange tror at hertugen af Windsor var opfinderen af denne slipseknude.

Four-in-hand slipseknuden

Har du travlt, og skal du bare have bundet en slipseknude i en fart? Så er det helt klart Four-in-hand slipseknuden du skal lære.

Vi har igen fundet en rigtig god video-guide, som viser (og fortæller) dig hvordan du binder Four-in-hand slipseknuden:

Denne slipseknude er måske den mest populære slipseknude af dem alle. Dette skyldes formentligt at den er rigtig nem, og kun tager få sekunder at binde. Slipseknuden her er dog ikke den pæneste, da den er en smule asymmetrisk.

Fik du hjælp? Spred rygtet - del på Facebook:

Læs mere om at flytte hjemmefra:

 
Skriv en kommentar til Bind slips - hvordan binder man slipseknuder?

Vi vil elske hvis du skriver en kommentar!